DSC_0695.JPG

PERFECTE LIGGING

LANDELIJK GELEGEN LANGS HET KANAAL BOSSUIT-KORTRIJK

Voor de woningen ligt een wandelpad met onmiddellijke aansluiting op het knooppuntennetwerk. Ontdek al wandelend op fietsend de prachtige fauna en flora van de Vaarttaluds, de Oude Spoorwegbedding, het Orveytbos, het Mortagnebos... Het jaagpad langs het kanaal Bossuit-Kortrijk met aansluiting op de Vlaamse Ardennen is een gedroomde fietsroute voor de wielerliefhebbers.

Wonen-in-het-groen.jpg

OP WANDELAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN MOEN

Het centrum en de school zijn via een voetpad aan de achterzijde van het perceel te bereiken. Hier wordt ook een groenzone aangelegd met een speelplaats voor de kinderen. Ook sportfaciliteiten zoals voetbalterreinen, trim-pad, omnisportveld, fitometer en petanqueterrein zijn in de onmiddellijke omgeving gelegen.

DSC_0744.JPG

EEN REGIO MET EEN HOGE TEWERKSTELLINGSGRAAD

Moen is een bedrijvige gemeente en heeft een groot aantal KMO's. In de ruime regio Zwevegem/Kortrijk/Waregem zijn er industrieparken met grote ondernemingen met wereldfaam gevestigd. Ook de zorgsector is sterk vertegenwoordigd, met oa. AZ Groeninghe te Kortrijk. Door de goede toegankelijkheid tot de E17 behoort werken richting Gent, Kortrijk, Brussel, ... ook tot de mogelijkheden.

DSC_0788.JPG