top of page
DSC_0695.JPG

PERFECTE LIGGING

IN MOEN IS ER ALTIJD IETS TE DOEN

Moen is een uniek dorp waar water, natuur en sportiviteit naadloos in elkaar overvloeien. De bewoners van Moen zijn terecht trots op hun authentieke dorp, waar een gezellig buurtgevoel aangevuld wordt met praktische voorzieningen binnen handbereik. Hier heerst een perfecte harmonie tussen ondernemingen en traditionele gezelligheid tussen een sportief toerisme en een gezellig gezinsleven.

Afbeelding2.jpg

IDEAAL VOOR DE SPORTIEVELINGEN

Voor de woningen ligt een wandelpad met onmiddellijke aansluiting op het knooppuntennetwerk. Ontdek al wandelend of fietsend de prachtige fauna en flora van de Vaarttaluds, de Oude Spoorwegbedding, het Orveytbos, het Mortagnebos en nog zoveel meer. Deze prachtige natuur was ook het decor van de serie “Bevergem” en de bekroonde langspeelfilm “Opa” van regisseur Marc Desmet uit Heestert. Het jaagpad langs het kanaal Kortrijk-Bossuit met aansluiting op de Vlaamse Ardennen is een gedroomde fietsroute voor de wielerliefhebbers. Op 6 km ligt de oud-industriële Transfo site, een unieke locatie waar tal van avontuurlijke activiteiten mogelijk zijn zoals touwenparcours, deathride, skyswing, teambuilding, lasershoot, duikinitiaties en kajakken.

©melissamndrck

young-couple-love-love-story-autumn-forest-park.jpg

OP WANDELAFSTAND VAN HET CENTRUM

Het centrum en de school bereik je via het voetpad achteraan je woning. Hier is tijdens de eerste fase van de ontwikkeling een groenzone aangelegd met speeltuigen voor de kinderen. Ook sportfaciliteiten zoals voetbalterreinen, trimpad, omnisportveld, fitometer en petanqueterrein zijn in de onmiddellijke omgeving van het centrum gelegen. Het dorp kent geen grenzen: het ultieme wooncomfort en nog zoveel meer ligt hier voor het grijpen.

Kortrijk ligt slechts op een kwartier rijden van het gezellige Moen. Het bedrijvige dorp geniet dankzij de nabijheid van de E17 bovendien van een vlotte verbinding met de rest van Vlaanderen. Rijsel ligt slechts op een half uurtje rijden en ook in Gent sta je binnen de 35 minuten.

huis-te-koop-moen-ter-vaart.JPG

BRUISEND DORP

Moen bruist van leven wanneer het draait om het samen zijn. Het hele dorp komt bijeen tijdens Moen Feest, het internationaal Streekbierenfestival, Moendial en vele andere feesten. Daarnaast kan je ook gezellig iets drinken in de dorpscafés om elke hoek.

Afbeelding3.jpg

Interesse om te kopen?

Schrijf je in voor het bezoekmoment op 22 & 23 maart

Bedankt voor de inzending!

bottom of page